Servicii Marketing Online

Marketingul Online este produsul tehnologiilor de comunicare moderne si principiilor traditionale de marketing. O strategie de Marketing Online implementata corect poate chiar depasi ROI-ul (Return on investment) strategiilor de Marketing Traditional.

SEO, PPC, campaniile de e-mailing sau Social Media sunt metode excelente de a aduce trafic pe site si prin urmare conversii. Exista insa mai multe aspecte care contribuie la succesul afacerii dumneavoastra: imaginea pe care o promovati, calitatea informatiei, a produselor sau a serviciilor pe care le furnizati, targetarea, atragerea si fidelizarea clientilor…etc.

In acest context, am conceput 2 servicii care va vor fi de real ajutor in atragerea clientilor si transformarea vizitatorilor in consumatori sau clienti:

CONVERSII si ROI este un serviciu care imbina strategiile online cu cele offline, avand ca principal scop cresterea profitului afacerii dumneavoastra, prin transformarea vizitatorilor in consumatori. Am conceput o strategie elaborata, axata pe mai multe planuri, astfel incat sa acoperim cat mai multe metode eficiente de transformare a investitiei in profit.

Online Reputation Managementconsta in protejarea imaginii afacerii dumneavoastra precum si in construirea unei imagini pozitive, care sa atraga noi clienti. Construind o imagine pozitiva puternica veti reusi sa faceti fata cu succes publicitatii negative!

Contacteaza-ne chiar acum pentru a primi o oferta personalizata!