advertoriale seo

Advertoriale

Advertoriale SEO la preturi accesibile!

Îți punem la dispoziție mai multe site-uri și bloguri, unele generaliste, altele nișate pe domeniile fashion/frumusețe/sănătate/lifestyle/bio/ecologic/business/foto-video/ turism, pentru a-ți publica advertorialele SEO/articolele sponsorizate.

Advertorialele SEO sau articolele sponsorizate SEO sunt o metodă bună de a obține linkuri către site-ul tău și de a-ți promova afacerea online. Link-urile de pe site-uri de calitate, de încredere, cu autoritate și vechime în mediul online contribuie la îmbunătățirea poziției site-ului tău în pagina motorului de căutare Google.

Site-urile și blogurile noastre sunt foarte bune pentru backlinkuri în scopuri SEO, deoarece au vechime online, nu conțin texte copiate, nu conțin publicitate excesivă, sunt actualizate constant.

Advertorialele publicate pe site-urile noastre îți aduc rezultate, deoarece:

– au articole originale (necopiate);

– au un raport excelent intre articole fără link și articole cu link (advertoriale);

– sunt actualizate constant;

– unele sunt nișate, aspect care contribuie la amplificarea efectului backlinkurilor;

– au vechime în mediul online.

Prețuri publicare advertoriale SEO:

Website / Blog Preț Publicare
Vechime Online Pagini indexate Nișă
https://biz-wizz.ro/

Vezi si pachete.

150 lei   8 ani 751 afaceri, local, comunicate
https://blog-seo.ro/ 600 lei  11 ani 177 seo, marketing online,  programare, web design, social media, hosting, ppc
https://revista-presei.org/ 150 lei 8 ani si 3 luni 1430 știri
https://bio4beauty.ro/ 140 lei 12 ani 119 bio, eco, natural, mediu
https://bloggingthegreen.com/ 140 lei 9 ani 976 bio, eco, natural, protecția mediului
https://blogotainment.net/ 130 lei 10 ani 1100 divertisment
https://un1ka.com/ 150 lei 8 ani și 9 luni 720 revistă femei
https://ultimulgentleman.ro/ 150 lei 7 ani 11 luni 619 revistă bărbați
https://foto-portal.ro/  130 lei 12 ani 11 luni 99 foto, video, artă
https://cricul.ro/ 150 lei 7 ani și 6 luni 658 auto, moto
https://destinatiiperfecte.ro/ 170 lei 7 ani si 9 luni 1180 turism
https://casadulce.casa/ 200 lei 4 ani si 7 luni 411 casă și grădină, bricolaj
https://alexhelp.org/ 200 lei 8 ani si 5 luni 1340 IT&C, internet
https://androidblogger.eu/ 200 lei 9 ani si 7 luni 1060 IT&C, internet
https://top5hints.wordpress.com/  120 lei 8 ani si 7 luni 355 generalist
https://amiralul.info/ 150 lei 9 ani si 6 luni 1950 generalist
https://lolzmonster.com/ 130 lei 9 ani 703 generalist
https://andreiblog.info/ 150 lei 12 ani 896 generalist
https://thefishjunkies.com/ 130 lei 8 ani si 4 luni 427 generalist

(Date actualizate în iulie 2023)

Preturile de mai sus includ publicarea advertorialelor, NU și redactarea. Ar fi ideal să ne trimiteți dvs. articolele, dar oferim și serviciul de content writing. 

Nu ezitați sa ne contactați la adresa de e-mail:

consultantsem@gmail.com

Ofertă Advertoriale SEO:

Publica 3 advertoriale SEO pe oricare din site-urile de mai jos și primești 1 advertorial gratuit (nu este inclusă redactarea).

 • https://biz-wizz.ro/
 • https://bio4beauty.ro/
 • https://foto-portal.ro/
 • https://top5hints.wordpress.com/

Oferta este valabila in lunile iulie & august 2023.

Publicarea advertorialelor gratuite se va face tot pe site-urile mentionate.

Întrebări Frecvente

 • Oferiti factura?

Da, pentru pachetele de advertoriale SEO achizitionate sau pentru orice alt serviciu SEO, va oferim factura.

 • Cat timp va ramane advertorialul publicat?

Advertorialele SEO publicate de noi vor ramane pe viata in arhiva site-urilor / blogurilor noastre.

 • Ce Domain Authority (DA) si Page Authority (PA) au site-urile?

DA si PA sunt indicatori creati de Moz care, spun ei, prezic pe o scara de la 0 la 100 cat de bine se va clasa o pagina in Google. In mare parte, acesti indicatori arata cat de multe backlinkuri are un site. Google spune: „Nu tinem cont de DA de la Moz”. Atat John Muller, cat si Gary Illyes de la Google, spun ca Google nu numai ca nu foloseste Autoritatea de domeniu (DA), verificata cu instrumentul Moz, in niciunul dintre algoritmii sai de clasare, ci si ca nu foloseste nimic din zona „autoritate de domeniu” pentru clasarea paginilor web in motorul sau de cautare. In ciuda acestui fapt, multi inca vand backlinkuri la preturi mari sub pretextul unui DA ridicat si multi proprietari de site-uri cauta sa publice advertoriale in site-uri cu DA foarte mare, considerandu-l un indicator cheie de performanta (KPI). In realitate, se confunda corelatia cu cauzalitatea. Mai multe aici.

 • Exista vreun risc de penalizare?

Nu. Site-urile noastre respecta regulamentul Google. Articolele postate pe site-urile si blogurile noastre sunt originale (necopiate) si nu trimit in mod excesiv linkuri catre alte site-uri. Site-urile si blogurile noastre au un raport bun intre articole fara link si articole cu link (advertoriale), sunt actualizate constant, sunt gazduite pe IP-uri diferite, au vechime online. Nu apelam la tehnici spam, precum schimb de linkuri excesiv, inscrieri automate in directoare web, backlinkuri de pe PBN-uri.

 • Cum scriu un advertorial bun?

Ce nevoi acopera sau ce probleme rezolva produsele / serviciile pe care le oferiti? Ce dovezi (poze inainte-dupa, testimoniale, certificari) aveti despre calitatea si eficienta serviciului / produsului promovat? Scrieti despre asta si advertorialul va avea succes. Nu va recomandam sa traduceti articole de pe site-uri din alte tari, pentru ca astfel de advertoriale nu sunt prea eficiente.

 • Cum optimizez SEO advertorialul? Cate linkuri follow sa includ?

Repetati natural cuvintele cheie targetate in interiorul advertorialului. Scrieti un text structurat, de cel putin o pagina word. Orientativ, puteti include 1 link pentru un articol de o pagina word si 2-3 pentru un articol de doua pagini word. Inserati linkul pe o expresie cheie lunga (4-5 cuvinte) sau neutra (nume domeniu, click aici, vezi pret aici), pentru a evita supraoptimizarea. Daca nu stiti exact pe ce cuvant cheie sa inserati linkul, va vom ajuta noi, fara costuri suplimentare.

 • Ce Page Rank au site-urile pe care publicati advertoriale?

Page Rankul a fost eliminat de Google in 2013. Cele mai bune backlinkuri sunt cele obtinute de pe site-uri din acelasi domeniu de activitate, inserate in cadrul unui continut relevant pentru produsul / serviciul promovat. Cu un continut de calitate si cu backlinkuri de calitate veti castiga “increderea” motorului de cautare Google.

 • Exista nise pentru care nu publicati advertoriale sau pentru care cereti mai mult?

Pretul este valabil pentru toata lumea. Nu conteaza marimea afacerii dvs. Insa, nu publicam advertoriale SEO pentru site-uri din domenii precum: videochat, pirataj, amanet, pseudostiinte, politica.

 • Cand isi fac efectul advertorialele?

Odata indexate de Google (2-5 zile), advertorialele SEO incep sa isi faca efectul. Veti observa treptat ca site-ul dvs. va urca pe Google.ro la cautarile cheie targetate in advertoriale. Va recomandam sa urmariti evolutia cuvintelor cheie targetate folosind navigarea privata. Mai sunt si alti factori externi, care nu tin de noi: optimizarea on-page a site-ului dvs., calitatea backlinkurilor anterioare sau concurenta cuvintelor cheie targetate. Va recomandam sa targetati in advertoriale cuvinte cheie cu un volum de cautare mic sau mediu, pentru rezultate rapide.

 • Ce trafic au site-urile?

Unele au sute de vizitatori unici pe luna, altele mii de vizitatori. Lista de mai sus nu este completa – avem si site-uri populare in portofoliu, cu un pret special pentru noi, ca agentie, ca urmare a colaborarii indelungate si un pret de 5-7 ori mai mare pentru cereri directe de la antreprenori. Site-urile sunt bune pentru advertoriale in scopuri SEO (ranking/ urcare in clasamentul Google), nu pentru trafic. Daca vreti trafic referral pe site, contactati agentiile de publicitate. Insa, bugetele vor fi de 100-200 ori mai mari decat preturile noastre. Si nici macar acestea nu va vor oferi garantii privind traficul.

 • Daca devin client fidel sau daca achizitionez multe advertoriale, mai scadeti preturile?

Oferta de preturi actuala este urmatoarea: Pentru un pachet de minim 10 advertoriale SEO publicate, aveti o reducere de pret de – 10%. In mod normal, unui client fidel i-am putea oferi preturi mai bune, insa, pe masura ce publicam o serie de advertoriale, noi trebuie sa venim cu de doua ori mai multe articole ne-publicitare, pentru a echilibra balanta. In caz contrar, advertorialele clientilor actuali si ale celor vechi nu vor mai avea acelasi efect. Spre deosebire de alte agentii care ofera advertoriale SEO pe site-uri pline de reclame, noi avem grija sa publicam constant articole ne-publicitare. Si, cum timpul inseamna bani, nu prea avem cum sa scadem preturile actuale, deja destul de mici.

 • Care sunt beneficiile advertorialelor?

SEO: creșterea poziției paginilor site-ului la căutări cheie relevante. Advertorialele vor conține linkuri către site-ul tău, inserate pe expresiile cheie pe care dorești să apari cât mai sus în Google. Brand awareness (promovarea brandului) și Reputație Online. Îți promovezi brandul și îți construiești o imagine bună în mediul online. Expunere pe termen lung: advertorialele nu se șterg. Generare directă de lead-uri/creșterea vânzărilor. 

Nu ezitați sa ne contactați la adresa de e-mail:

consultantsem@gmail.com