Servicii SEO

Servicii SEO

SEO = Indexare -> Pozitionare-> Vizibilitate ->Trafic ->Conversii

Atunci cand un utilizator cauta o informatie pe Internet, motorul de cautare returneaza mii sau milioane de rezultate. Ori, numai rezultatele din prima pagina au o sansa reala de a fi accesate de catre utilizatori.

Astfel, este foarte important ca site-ul dvs. sa se regaseasca in primele 10 rezultate returnate de Google, daca vreti sa aveti trafic si conversii. Acesta este motivul pentru care SEO a devenit un loc de munca cu norma intreaga in lumea www.

De ce este importanta optimizarea SEO pentru afacerea ta?

Conform unui raport din 2018 realizat de BrightEdge, cautarea organica este principala sursa de trafic pentru site-uri web la nivel global. Google genereaza aproximativ 80 – 90% din traficul de cautare de pe mobil.

70-80% dintre utilizatorii motoarelor de cautare se concentreaza doar pe rezultatele organice (MarTech, 2018).

Cautarile locale pe Google determina 50% dintre utilizatorii de telefoane mobile sa viziteze magazinele fizice in decurs de o zi (Google, 2018).

Prin urmare, SEO devine o necesitate pentru succesul unei afaceri.

Ceea ce facem noi practic pentru site-ul dvs. este:

  • sa identificam si sa eliminam aspectele care impiedica o indexare corecta a site-ului;
  • sa stabilim o strategie de cuvinte cheie care sa va aduca trafic relevant si vanzari;
  • sa imbunatatim relevanta si calitatea continutului text furnizat catre motoarele de cautare si catre vizitatori;
  • sa crestem popularitatea site-ului / brandului pe Internet.

Acestea sunt, in mare, principalele obiective ale optimizarii unui site pentru motoarele de cautare.

Contacteaza-ne chiar acum!

Pachete Servicii SEO:

Servicii SEO Basic de optimizare website de prezentare sau magazin online, care se adreseaza clientilor care doresc sa beneficieze de o baza solida in promovarea afacerii online, dar care, din motive fianciare, doresc sa investeasca mai putin la inceput. De asemenea, oferta SEO START este ideala pentru cei care deja stiu in linii mari cum sa-si promoveze afacerea online, dar au nevoie de un punct de start, atat teoretic, cat si pratic, din partea unei echipe cu experienta in domeniu.

Cat costa? Cat iti permiti! In functie de bugetul alocat, alegem o lista scurta de cautari cheie pentru care vreti sa urcati site-ul in Google.

Poate functiona si in regim de consultanta. De exemplu, angajatii tai se ocupa de crearea de texte si articole, iar noi de optimizarea lor. Astfel, platesti mai putin pentru  SEO.

Mai multe aici: http://www.blog-seo.ro/servicii-optimizare-seo/seo-basic/

Servicii  SEO complete, pe termen lung, care implica o strategie completa si detaliata de optimizare a site-ului. Serviciile SEO Advanced se adreseaza in principal website-urilor mari, care se pozitioneaza intr-un context concurential ridicat, fiind astfel nevoie de un volum de munca substantial si o monitorizare permanenta. Definim, analizam, configuram, masuram, testam si imbunatim performanta site-ului tau constant.

Noi ne ocupam de tot ce este nevoie pentru SEO: redactare texte optimizate, implementare optimizari (exceptie programare), redactare articole si comunicate de presa despre afacerea dvs. si publicarea acestora pe site-urile noastre si ale bloggerilor parteneri.

Detalii aici: http://www.blog-seo.ro/servicii-optimizare-seo/seo-complet/

Venim cu idei creative pentru a reusi sa iti promovam magazinul online in contextul unei piete concurentiale. Suntem familiarizati cu toate platformele existente, astfel ca ne putem ocupa si de implementare optimizarilor pentru magazine online construite cu Prestashop, OpenCart, WordPress, Magento sau SaaS. Construim awareness, popularitate, crestem numarul de vizite si vanzarile.

Detalii aici: http://www.blog-seo.ro/servicii-optimizare-seo/optimizare-seo-magazine-online/

SEO nu este complet fara un continut bun! Continutul este necesar pentru a furniza vizitatorilor informatia potrivita pentru ca site-ul sa aiba conversii (vanzari servicii, produse, abonari la newsletter…etc.). In acelasi timp, este esential ca informatia sa fie gasita cu usurinta de utilizatori in motoarele de cautare. Astfel, noi creem continut care sa atraga, sa vanda si sa fie bine indexat in motoarele de cautare.

Detalii: http://www.blog-seo.ro/servicii-optimizare-seo/seo-copyrighting-articole-seo/

Fie ca doresti sa te initiem in acest domeniu, fie ca deja detii niste cunostinte generale despre SEO si doresti sa te ocupi personal de optimizarea site-ului tau, Trainingul SEO iti va fi de real ajutor.

Mai multe aici: http://www.blog-seo.ro/servicii-optimizare-seo/training-seo/

LinkBuilding = procesul de creare/obtinere de linkuri de pe alte site-uri catre site-ul promovat sau cu alte cuvinte, obtinere de backlinkuri. Este un serviciu SEO care este inclus in oferta SEO, dar poate fi achizitionat si separat. Iti construim linkuri de calitate, din surse de incredere. Fara risc de penalizare!

Detalii aici:  http://www.blog-seo.ro/services-view/advertoriale/

Preturi orientative Servicii SEO

Preturile variaza in functie de complexitatea site-ului, de istoricul site-ului.

Website Servicii

de la 200€ pe luna

Audit tehnic
Strategie de cuvinte cheie. Focus pe 10 expresii.
SEO on-site: optimizare texte existente, creare texte optimizate, optimizare meta tags etc.
2 advertoriale si 1 comunicat de presa
Pozitionare cuvinte cheie. Raport Trafic Google Analytics.
Cere oferta

Magazin Online

de la 350€ Pe Luna

Audit tehnic SEO
Strategie de cuvinte cheie. <200 expresii cheie.
SEO on-site: optimizare descrieri produse, creare descrieri optimizate, optimizare meta tags categorii si pagini de produs, optimizare imagini, articole blog, etc.
3-4 advertoriale si 1-2 comunicate de presa
Pozitionare cuvinte cheie. Raport Trafic Google Analytics. Audit tehnic lunar.
Cere oferta

Audit SEO one-time

de la 150€ one time

Indexare si accesibilitate: probleme existente si solutii, cum sa eviti factorii blocanti
Identificare si repartizare cuvinte cheie pe pagini
SEO on-site: recomandari teoretice si practice (template-uri, optimizari-model)
SEO off-site: analiza backlinkurilor existente, sfaturi obtinere noi backlinkuri de calitate, template planificare advertoriale, cum sa eviti penalizarea Google
Urmarirea si analizarea rezultatelor: cum sa, exemple, instrumente
Cere oferta

 

Blog SEO are in spate o echipa formata dintr-un Specialist SEO cu o experienta de 12 ani in Marketing Online +  colaboratori de incredere.

Contacteaza-ne chiar acum !

Indiferent de tipul ofertei, mizam pe calitate si rezultate ! Clientul nostru, partenerul nostru!