Servicii SEO si Promovare Online

[row]

[span3]

[service_box title=”Servicii SEO” subtitle=”Servicii SEO Profesionale” icon=”icon1″ text=”Vrei ca site-ul tau sa se regaseasca in primele 10 rezultate returnate de Google, pe cuvinte cheie esentiale pentru afacerea ta?” btn_text=”Servicii SEO” btn_link=”http://www.blog-seo.ro/services-view/servicii-seo/” btn_size=”normal” target=”_self” custom_class=”box_1″]

[/span3]

[span3]

[service_box title=”Trafic si Vanzari” subtitle=”Conversii” icon=”icon2″ text=”Un site care nu reuseste sa vanda serviciile sau produsele propuse, la nivelul dorit, are nevoie de un plan strategic de optimizare a conversiei.” btn_text=”Trafic si Vanzari” btn_link=”http://www.blog-seo.ro/servicii-marketing-online/conversii-si-roi/” btn_size=”normal” target=”_self” custom_class=”box_1″]

[/span3]

[span3]

[service_box title=”Creativitate” subtitle=”Creativitate” icon=”icon3″ text=”Pentru a face fata noului algoritm Google este nevoie de o echipa cu experienta, dar si cu idei creative.” btn_text=”Creativitate in SEO” btn_link=”http://www.blog-seo.ro/companie/” btn_size=”normal” target=”_self” custom_class=”box_1″]

[/span3]

[span3]

[service_box title=”Transparenta” subtitle=”Stii pentru ce platesti” icon=”icon4″ text=”Primesti un raport de activitate lunar si stii cat costa fiecare actiune” btn_text=”Despre Noi” btn_link=” http://blog-seo.ro/companie/” btn_size=”normal” target=”_self” custom_class=”box_1″]

[/span3]

[/row]

[hr]

[row]

[span8]

Servicii SEO si Promovare online

calitate-profesionalism-performantaIti mai poti imagina viata fara Internet? Toate informatiile de care avem nevoie sunt la un click distanta. Iar >90% din cei care cauta o informatie pe Internet folosesc Google. Odata cu aceasta revolutie digitala, s-a dezvoltat si Search Engine Optimization (SEO). Afacerile fizice nu mai pot supravietui fara o prezenta online, iar multi comercianti sunt prezenti exclusiv online.

Ce este SEO? Search Engine Optimization (SEO) este un proces care imbunatateste pozitia unui site web in sectiunea cu rezultate ” organice ” sau neplatite de pe Google. Cu cat te afli mai sus in prima pagina, cu atat sansele ca cineva sa iti viziteze site-ul sau sa cumpere ceva de pe site-ul tau, cresc.

Procesul de planificare al unei campanii de SEO incepe cu cercetarea cuvintelor cheie cautate de utilizatori si continua cu modificari si imbunatatiri ale site-ului la nivel de continut, structura si cod sursa. SEO este si un proces continuu de link building si promovare online (linkuri pe site-uri relevante, catre site-ul promovat). Noi optam pentru Linkbuilding de CALITATE, care consta in plasarea de continut de calitate pe site-uri populare, de incredere si relevante pentru domeniul de activitate al site-ului promovat. Intram astfel in sfera PR-ului online, strategiilor de Brand Awareness.

SEO atrage doar vizite si vizitatori targetati. Un banner plasat pe un site poate atrage vizite de la persoane care nu sunt neaparat interesate de domeniul respectiv. In schimb, atunci cand o persoana cauta pe Google un anumit cuvant, intentia este clara. Fie ca vrea sa obtina o informatie, fie ca vrea sa cumpere ceva, un utilizator care cauta pe Google o expresie si ajunge pe site-ul tau, este cu adevarat interesat de acel lucru.

Privim dincolo de vizite si pozitii ale cuvintelor cheie. Ne axam pe transformarea vizitelor in conversii (vanzari, cereri de oferta, abonare newsletter…etc.). Oferim sfaturi de usability, recomandari copywriting si blogging, optimizarea ratei de conversiei pentru site-urile e-commerce…

Contacteaza-ne chiar acum pentru a primi o oferta personalizata!

Va propunem o gama variata de servicii SEO: campanii SEO lunare pentru magazine online sau pentru site-uri de prezentare, Linkbuilding prin Advertoriale, Audit SEO one-time, Consultanta SEO lansare site sau migrare site pe alta platforma, Consultanta SEO pentru site-uri penalizate de Google.

Obiective campanii SEO: ⭐ Cresterea traficului organic prin ameliorarea pozitiei cuvintelor cheie pe Google ⭐ Cresterea traficului global prin actiuni de Linkbuilding si PR online sau Marketing Viral ⭐ Cresterea ratei de conversie ⭐ Brand awareness.

Proceduri de lucru: ⭐ Tehnici SEO White Hat ⭐ Relevanta ⭐ Transparenta ⭐Calitate inalta ⭐Rapoarte de activitate ⭐ Profesionalism ⭐ Creativitate.

Preturi: Platesti cat iti permiti. Poti opta pentru:

  • plata one-time pentru o analiza SEO cu recomandari tehnice, practici de urmat si optimizarile propriu-zise, de implementat pe site.
  • plata one-time pentru consultanta SEO.
  • plata lunara pentru actiuni SEO constante – SEO on-site si off-site (promovare online prin advertoriale).

Vrei ca site-ul tau sa se regaseasca in prima pagina pe Google, la cautari cheie esentiale pentru afacerea ta?

Contacteaza-ne chiar acum!