Despre noi

cateva cuvinte despre noi

Dupa 6 ani de experienta in mai multe companii specializate in SEO & Marketing Online din Bucuresti, am decis sa mergem pe cont propriu, deschizand in 2014 firma OSEOM MEDIA. 

OSEOM MEDIA SRL va propune servicii SEO complete. Echipa noastra este formata din specialisti cu experienta si rezultate dovedite in Marketing Online.

De ce sa ne alegi pe noi?

⭐ Experienta notabila in SEO: 14 ani.

⭐ Raport lunar de activitate. Stii pentru ce platesti.

⭐ Transparenta. La noi nu exista „secrete ale meseriei”.

⭐ Risc zero de penalizare Google. Nu apelam la tehnici indoielnice (automatizari, ferme de linkuri, directoare web). Asiguram un context relevant prin publicarea de advertoriale si comunicate pe site-uri relevante, cu un raport echilibrat intre articole sponsorizate si fara, si care, pe langa rolul SEO, contribuie la brand awareness si conversii.

⭐ Nu vindem asteptari nerealiste. Venim cu exemple din experienta noastra, pentru ca tu sa iti faci o idee corecta privind rezultatele ce pot fi obtinute intr-o anumita perioada de timp.

⭐ Nu vrem sa incheiem un contract cu orice pret. Prin urmare, la fel ca si tine, avem si noi anumite asteptari si preferinte: nu promovam anumite domenii de activitate (pseudostiinte, ifn, videochat etc.),  nu vrem sa lucram cu persoane exagerat de perfectioniste (care se gandesc 1 luna daca o expresie este potrivita sau nu intr-un comunicat de presa, de exemplu) deoarece ne dau peste cap programul de lucru.

Parerile clientilor nostri

Suntem mandri de ceea ce am realizat impreuna cu clientii  si partenerii nostri. Succesul nostru se datoreaza: expertizei, corectitudinii, transparentei, dar si colaborarii line si comunicarii eficiente cu clientii nostri.

“Alina, pe langa faptul ca este o persoana comunicativa si dedicata profesiei, este un trainer excelent. Nu are nici o problema in a le explica cursantilor anumite lucruri pana ce se asigura ca acestia au inteles despre ce este vorba. Foloseste un limbaj accesibil, pe intelesul oricui, ofera exemple relevante intalnite de-a lungul carierei si are cunostinte solide de SEO. O recomand cu multa caldura oricarei persoane ce doreste sa aprofundeze acest domeniu”
Alexandru Ionescu
Alexandru Ionescu, cursant SEO.
“Excelent. Sarbatorim cam 10 ani de conlucrare pe partea de SEO, Web Development, Web Projects. Avem clienti comuni, ne-am intersectat prin alti clienti iar conlucrarea noastre da roade excelente.”
Stefan Olaru
MarkupMedia, ReflexoVital
“Alina has built a strong (and deserved) reputation as someone with vision in world of SEO – someone who gets things done! I have no hesitation in recommending Alina and know that she will always give the best results”
Liviu Baltoi
Manager AnyMedia Group
“Alina is very passionate about her work and she becomes quite involved with any kind of  creative project. She was part of an International Team of SEO Consultants and she has supervised many projects. I kindly recommend her for any project that will put her abilities to work.”
Florin S.
Digital Marketing Manager
“I have had the pleasure of working with Alina for a few years. She is a true professional and she masters projects quickly due to her keen intellect. She carries out her duties in a precise and error free manner and she has a true talent in explaining complicated terms, making her a very good trainer. I’m glad she was my cand I recommend her for all her marketing online skills.”
Crina, N.
Marketing Online Sales Professional
“Alina is a hard working person and a good team player. She is an individual who exhibits a positive attitude and strong interpersonal skills, with an unique capacity for empathy. She would make a great addition to any team, due to her communication skills and foreign language skills.”
Catalina O.
Consultant SEO

Contacteaza-ne chiar acum!

consultantsem@gmail.com

Ce facem

1 SEO

 Specialistii SEO profesionisti cunosc comportamentul motoarelor de cautare si stiu ce modificari trebuie sa faca pe un site pentru ca acesta sa creasca in clasament. In esenta, SEO atrage doar vizite si vizitatori targetati. Un banner plasat pe un site poate atrage vizite de la persoane care nu sunt neaparat interesate de domeniul respectiv. In schimb, atunci cand o persoana cauta pe Google un anumit cuvant, intentia este clara. Fie ca vrea sa obtina o informatie, fie ca vrea sa cumpere ceva, un utilizator care cauta pe Google o expresie si ajunge pe site-ul tau, este cu adevarat interesat de acel lucru.

2 Promovare online

Advertorialele sau articolele sponsorizate/articole platite sunt o metoda buna de a obtine linkuri catre site-ul tau si de a-ti promova afacerea online. Link-urile de pe site-uri de calitate, de incredere, cu autoritate si vechime in mediul online contribuie la imbunatarirea pozitiei site-ului tau in paginile motorului de cautare Google. Ne axam si pe conversii. Advertorialele si review-urile sunt concepute si pentru a aduce conversii si reputatie afacerii dvs. Detinem site-uri cu mii si zeci de mii de vizitatori unici pe luna.

3 Conversii

Privim dincolo de vizite si pozitii ale cuvintelor cheie. Ne axam pe vanzari, pe transformarea vizitelor in conversii (vanzari, cereri de oferta, abonare newsletter…etc.). Oferim sfaturi de usability, recomandari copywriting si blogging, optimizarea ratei de conversiei pentru site-urile e-commerce...