Cum să crești vânzările online? Secretul unei Campanii de Black Friday de succes

 (P) Cum să crești vânzările în magazinul tău online? Cum să faci să ai o campanie de reduceri de succes? De ce unele campanii de Black Friday au mai mult succes decât altele?    În goana după clienți noi, uităm de cei existenți. Tu cum ții legătura cu cei care au cumpărat din magazinul tău online în trecut? Cum îi faci să revină pe site?    More info

Optimizarea Conversiilor de pe Site

Una dintre problemele principale legate de funcționarea WebSite-urilor cat și a Magazinelor Online este optimizarea Conversiilor.

Strategiile de optimizare a conversiilor ajută la evaluarea eficienței acțiunilor pe care utilizatorii le efectuează și la îmbunătățirea funcționării generale a website-ului.

Optimizarea conversiilor vă ajuta să înțelegeți mai bine utilizatorii și nevoile lor, ceea ce va duce automat la creșterea valorii serviciilor...

More info

SEO în 2020

Cum să faci SEO în 2020?  Care vor fi cei mai importanți factori în SEO în 2020? Care sunt cele mai bune strategii SEO în 2020? 

Îți prezint o serie de predicții, bazate pe experiența și observațiile mele, dar și ale altor specialiști SEO, precum și o serie de soluții concrete.

More info

Cum se formateaza textele pe Facebook?

Vrei sa scrii cu bold sau italic pe Facebook? Vrei sa creezi un text subliniat, taiat sau cu fonturi deosebite?

Vrei sa iti formatezi postarile introducand tot felul de emoticoane si simboluri relevante, precum ❤☼♫♋✌☎✉ ?

Iti poti formata textele...

More info

Sa faci SEO este frustrant

Sa spunem lucrurilor pe nume. Sa faci SEO este frustrant.

Poate te-ai lovit de tot felul de piedici in afara controlului tau, poate ai facut diverse greseli sau poate ai facut tot ce trebuia, dar rezultatele nu apar.

Poate simti ca tot ce mai poti face este sa te inchini “zeului” Google si il rogi sa te bage si pe...

More info

Actualizarile algoritmului Google in 2019

Google efectueaza mai multe actualizări ale algoritmului motorului de cautare. Altfel spus, schimba regulile de clasare a paginilor web sau imbunatateste modul de detectare a site-urilor care ofera informatii de calitate, apreciate de vizitatori si a site-urilor care incalca regulamentul Google, prin tehnici spam sau strategii inselatoare.

In cele ce urmeaza, iti prezint actualizarile de algoritm confirmate de Google si...

More info

Statistici eCommerce Romania

Conform datelor analizate de platforma de marketing afiliat 2Performant: 47% din vânzări au loc în mai puțin de o oră de la click, în timp ce 28% din vânzări au loc după mai mult de 4 zile de la click. Cumpărăm mai mult de pe dispozitive mobile, dar comenzile de pe desktop sunt mai scumpe   More info

Preturi SEO

Care sunt preturile serviciilor SEO? Care sunt preturile pentru optimizarea unui site de prezentare? Cat costa optimizarea SEO pentru un magazin online? Cum se calculeaza preturile pentru SEO? Cum imi dau seama daca banii platiti pentru SEO merita investitia?

Sunt intrebari legitime pe care orice proprietar de site si le pune si, chiar intrebari pe care...

More info