Ce contează în SEO în 2023-2024? Google: acoperă întâi bazele!

Ce contează în SEO în 2023-2024? Google: acoperă întâi bazele!

Bazele tehnice SEO și conținutul util, de înaltă calitate, ar trebui să apară înainte de urmărirea tendințelor SEO, spune echipa Google Search Relations.

Martin Splitt, Gary Illyes și John Mueller de la Google Search Relations au explicat că multe site-uri web încă au nevoie de ajutor cu probleme tehnice de bază SEO, cum ar fi accesarea cu crawlere a site-ului, indexarea și redarea paginilor. Acești factori de bază influențează direct performanța unui site în rezultatele căutării. Ca atare, acestea ar trebui abordate înainte de optimizările mai puțin critice.

Conținut de înaltă calitate? Nu este suficient să produci un volum mare de conținut; conținutul trebuie să servească unui scop și să ofere valoare publicului vizat.

Cheia este să vă concentrați pe ceea ce îi ajută pe oameni să-și atingă obiectivele atunci când vizitează pagina. Acest lucru ar putea însemna oferirea de răspunsuri cuprinzătoare la întrebări comune, rezolvarea problemelor sau împărtășirea unor povești captivante și distractive.