(P) Reincarca-ti cu usurinta cartela de telefonie mobila!

(P) Reincarca-ti cu usurinta cartela de telefonie mobila!

In Romania exista 23,2 milioane de cartele SIM active de telefonie mobila, din care 64% sunt pe baza de abonament si 36% pe baza de cartele preplatite, conform statisticilor ANCOM pe 2022.

Daca si tu te numeri printre utilizatorii de cartele preplatite, cu siguranta vrei sa afli ce alte modalitati de reincarcare prepay mai exista.

Poti efectua o reincarcare directa a cartelei prin urmatoarele modalitati:

– In magazinele Orange, Telekom, Vodafone, Digi sau in magazinele partenere ale acestor operatori.
– Online, prin site-urile sau aplicatiile operatorilor de telefonie mobila. Reincarcarea o platesti online cu cardul tau bancar.
– Online, prin parteneri acreditati, precum https://re.sendsms.ro/, care permite incarcarea cartelelor PrePay Vodafone / Orange / Telekom cu plata online.

Online va fi intotdeauna mai simplu. La orice ora din zi ti se consuma creditul, in orice zi a saptamanii, poti reincarca in cateva minute cartela. De asemenea, iti poti reincarca cartela fie ca te afli in tara, fie ca esti plecat in strainatate.

Pe https://re.sendsms.ro poti incarca simultan mai multe cartele PrePay, inclusiv de la operatori de telefonie mobila diferiti. Este o optiune foarte utila pentru familii sau afaceri.

Opteaza fara griji la astfel de servicii. Plata cu cardul se face in siguranta prin cei mai utilizati procesatori de plati online din Romania. De regula, nu ai comision, doar doar fee-ul procesatorului de card.

Pe https://re.sendsms.ro poti sa iti reincarci cartela incepand de la 3 euro, pana la 100 de euro. Factura iti este emisa fie pe persoana fizica, fie pe firma, dupa cum doresti.

Daca doresti si consideri ca este cazul, poti bifa optiunea de plata recurenta. Numerele de telefon introduse vor fi reincarcate la fiecare 28 zile cu creditul ales. Valoarea facturata va fi echivalentul in lei al creditului ales, la cursul din ziua incasarii, comunicat si afisat de fiecare operator GSM, + 19% TVA + 1,5% comision procesare card; vei putea intrerupe oricand platile recurente prin intermediul unui link primit in e-mail-ul de confirmare al platilor.

Prepaid sau Abonament?

Alegerea dintre o cartela prepaid si un abonament depinde de nevoile si preferintele tale personale.

Cartela Prepay vine la pachet cu urmatoarele avantaje: controlul cheltuielilor, fara contract, flexibilitate.

Printre dezavantajele cartelei mentionam:

  • tarife mai mari pe minute/SMS/GB; de obicei, costurile per unitate (minute, SMS-uri, date) sunt mai mari in comparatie cu abonamentele;
  • reincarcare constanta pentru a mentine serviciile active;
  • abonamentele pot include beneficii precum minute nelimitate, SMS-uri nelimitate sau date nelimitate, oferind o mai buna predictibilitate a costurilor;
  • operatorii ofera adesea promotii si oferte speciale pentru abonamente, cum ar fi telefoane subventionate sau servicii aditionale gratuite.