Cursuri SEO pentru firme Brasov

cursuri seo brasovCursul SEO pentru firme este 100% practic si personalizat pentru site-ul de prezentare al firmei tale sau pentru magazinul tau online. Vom optimiza impreuna site-ul si vei afla cum sa il promovezi online, pentru a obtine linkuri, vizite si vanzari. Cursul se desfasoara la sediul firmei tale. Numar maxim de participanti recomandat: 4. Durata cursului poate varia intre 4h si 8h, in functie de particularitatile afacerii tale, cunostintele tale si/sau ale angajatilor,  obiectivele tale.

Ce inseamna SEO?

SEO sau Search Engine Optimisation este procedeul de crestere a pozitiei paginilor site-ului tau in motorul de cautare Google, pe anumite cuvinte specifice. Atunci cand un utilizator cauta o informatie pe Google, motorul de cautare returneaza mii sau milioane de rezultate. Rezultatele din prima pagina au o sansa reala de a fi accesate de catre utilizatori. Astfel, este foarte important ca site-ul tau sa se regaseasca in primele 10 rezultate returnate de Google, pentru a creste traficul si vanzarile.

De ce sa alegi cursurile SEO organizate de OSEOM?

Cursurile SEO sunt 100 % personalizate si axate pe practica, toata atentia fiind indreptata asupra site-ului tau.  Notiunile teoretice si practice se bazeaza pe tehnici SEO recomandate de Google si pe strategii testate de noi. Iti propunem actiuni SEO orientate nu doar catre motoare, ci si catre utilizatori. Avem o experienta bogata in domeniu si suntem la curent cu ultimele tehnici si strategii din domeniul nostru de activitate.

Cine sustine cursul SEO?

Cursul este sustinut de specialistul nostru SEO care are o experienta de peste 8 ani in SEO si de 2 ani  ca trainer SEO&E-commerce.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina: http://oseom.ro/cursuri/