Ce presupune un serviciu de web hosting de calitate?

Prezenta in mediul online a devenit foarte importanta in zilele noastre. Toata lumea are nevoie de un site web pentru a-si prezenta afacerea. In ceea ce priveste serviciile de gazduire web, exista multe optiuni disponibile si mii de furnizori, la nivel mondial. Dar in final, fiecare va trebui sa aleaga alternativa care se potriveste cel mai bine cu site-ul, afacerea sau blogul pe care vrea sa il lanseze in mediul on-line.

Calitatile de baza ale unui serviciu eficient de gazduire web

  • Pretul. Ca in orice alta afacere, primul lucru ce trebuie luat in considerare este pretul. Este recomandata consultarea preturilor pe care diferitele companii de gazduire web le ofera clientilor, inainte de a face o alegere. Si asta deoarece dorim intotdeauna sa economisim bani si sa obtinem servicii de calitate la un pret minim. Asa ca verificarea si compararea preturilor si a ofertelor este o regula de baza.
  • Serviciul clienti. Al doilea aspect ce trebuie luat in considerare este serviciul clienti. Este neceseara verificarea disponibilitatii acestui serviciu, daca este activ 24/7 sau daca compania la care apelezi are resursele necesare, cum ar fi serviciul telefonic, blog sau live support.
  • Securitatea. Securitatea este, de asemenea, un lucru foarte important in cazul unui furnizor de web hosting. Asa ca verifica daca tranzactiile facute de compania ta de gazduire web sunt protejate sau nu, si ai grija ca acestea sa fie efectuate pe servere securizate.
  • Sistemul de construire al site-urilor. Sistemul de construire al site-urilor este, de asemenea, o caracteristica foarte importanta a unui bun furnizor de web hosting. Avand in vedere faptul ca majoritatea oamenilor nu sunt buni cunoscatori a limbajelor de programare, un sistem simplu si eficient este un ingredient esential pentru crearea unui site web functional. Asa ca verifica sistemul de construire a site-urilor.
  • Spatiul de stocare. Spatiul de stocare al unui site este foarte important, in cazul in care acesta are in componenta sa fisiere de dimensiuni mari. Acest lucru este valabil mai ales pentru site-urile ce ofera servicii de descarcare a fisierelor, situatie in care compania de gazduire web trebuie sa ofere  fie un spatiu mare de stocare, fie unul nelimitat.
  • Numarul de domenii disponibile. In cazul in care este nevoie de folosirea mai multor domenii pentru gazduirea unui site, atunci si compania de gazduire web aleasa trebuie sa ofere acest tip de serviciu.
  • Ofertele valabile. Numarul de oferte este, de asemeni, important, deoarece cu cat exista mai multe alternative, cu atat cresc si sansele gasirii unei solutii optime. Uneori gazduirea web se face doar pentru un site personal, caz in care este nevoie de mai putin spatiu, domenii sau baze de date. Dar daca vorbim de construirea unei afaceri online, atunci va fi nevoie de o gama mai larga de servicii. Unle companii de web hosting ofera pachete de servicii personalizate pentru nevoile variate ale clientilor.

Pentru a beneficia de un serviciu de gazduire web de calitate, apeleaza la webhosting4.net, si vei primi 24/7 suport si 74 Gbps conectivitate. Orice intrebari ai avea legate de serviciile de gazduire web sau inregistrare domenii iti stau la dispozitie 24/7 pe email sau telefonic.