Trei lucruri pe care le poti face pentru a fi cu un pas inaintea Google Update!

Google

Update-urile recente de la Google au cutremurat multi dintre webmasteri. Sunt ranking-urile voastre in siguranta? Trebuie sa fiti ingrijorati de urmatoarele update-uri de la Google? Iata trei lucruri ce le puteti face pentru a fi cu un pas inaintea update-urilor Google.

Intelegeti ca Google vrea acelasi lucru ca si voi!

Google vrea sa ofere celor ce fac o cautare pe web solutia problemelor lor. Produsele si serviciile voastre deasemenea rezolva problemele clientilor vostri. Demonstrati Google-ului  ca site-ul vostru ofera cea mai buna solutie unei anumite probleme.

Axati-va pe vizitatorii vostrii si Google va va urma.

Unii webmasteri incearca sa creeze un tipar ideal de backlink pentru Google. Nu trebuie sa faceti astfel. Un backlink este un link de calitate daca el aduce vizitatori targetati pe site-ul vostru.

Pentru a gasi backlink-uri de calitate trebuie sa va intrebati un singur lucru: “Pot obtine vizitatori de calitate prin acest link?”

Daca raspunsul este DA, ar trebui sa incercati sa obtineti linck-ul. Nu va faceti prea multe probleme in legatura cu “tiparul” de backlink. Daca veti crea linckuri utile vizitatorilor/utilizatorilor, Google va agrea linckurile voastre.

Diversificati

Obtinerea vizitatorilor prin intermediul Google este extraordinara, dar nu ar trebui sa fie singura voastra sursa. Fiecare noua sursa ce va aduce vizitatori site-ului vostru va va face mai putin dependent de Google:

  • Inscrieti-va site-urile in Bing si alte motoare de cautare
  • Obtineti linckuri de la site-uri cu aceeasi tematica ce pot adduce vizitatori pe site-urile voastre
  • Inbunatatiti rata de conversie a paginilor voastre si obtineti vizitatori de calitate (returning visitors)
  • Dezvoltati relatii cu companii si persoane din bransa voastra (care au legatura cu business-ul vostru)

Google vrea sa afiseze site-uri de calitate in rezultatele cautarilor. Daca site-ul vostru are un continut convingator (de calitate) ce ofera solutia unei anumite probleme, Google va da paginilor voastre un ranking ridicat. Nu incercati sa fiti pe placul Google-ului! Incercati sa fiti pe placul vizitatorilor/utilizatorilor site-ului vostru!

Afisati un continut de calitate, obtineti backlink-uri ce va aduc vizitatori si oferiti un website valoros. Astfel va veti plasa business-ul intr-o pozitie sigura.