Dictionar SEO litera H

Continuam seria de articole „Dictionar SEO” cu litera H:

HTML

HTML este un acronim pentru HyperText Markup Language, limbajul folosit pentru a crea pagini pe World Wide Web. HTML este un set de coduri sau tag-uri HTML, care ofera unui browser web instructiuni privind modul de structurare a informatiilor de pe o pagina web.

Hyperlink

Hyperlinkul este un link HTML care atunci cand faceti click deschide o alta pagina web. Link-urile inbound cu expresii cheie relevante sunt o parte importanta a strategiei SEO.

H1, H2…

Tagurile H1, H2….H6 se folosesc pentru a obtine o prezentare structurata a textului. In termeni SEO, tagurile h1, h2, h3….h6 sunt foarte importante. Robotii motoarelor de cautare prefera continutul textual structurat. Cel mai important este tagul h1 care delimiteaza titlul principal al paginii web, urmata de h2, h3…..h6 avand cel mai mic impact.

HTTP

HyperText Transfer Protocol este protocolul folosit pentru a comunica intre servere si browsere web. Hypertext Transfer Protocol este mijlocul prin care datele sunt transferate de la locatia serverului la un browser activ.

Home Page

Foarte importanta pentru optimizarea SEO. Este pagina principala a site-ului dvs.

Hosting

Hostingul sau gazduirea web se refera la spatiul de pe un server alocat gazduirii fisierelor site-ului tau. Exista patru tipuri de gazduire web: Shared Hosting, Virtual Private Server (VPS), Hosting pe un server Dedicat si gazduire web pe Cloud. In timp ce toate tipurile de servere de hosting actioneaza ca un centru de stocare pentru site-ul tau web, ele difera prin capacitatea de stocare, control, viteza serverului, cerintele tehnice de cunoastere si fiabilitate.