Marea migrare inspre online

Intreaga lume s-a mutat pe World Wide Web!

Totul se bazeaza pe web in zilele noastre. Bancile propun e-banking, comertul se muta si online, activitatile noastre de zi cu zi si hobby-urile au mai toate legatura cu internetul.

Inainte ascultam muzica la casetofon sau radio, acum ascultam pe internet, la calculator, pe iPhone sau telefon.

Ne uitam la filme online sau le downloadam pe calculator. E mai flexibil, mai rapid si mai ieftin!

Jurnalismul s-a mutat online. Mai rar citim un ziar sau o revista. Pe calculator, mobil sau tableta PC, poti rasfoi oricand si oriunde ziarul sau revista ta preferata in varianta online.

Companiile de telefonie mobila au oferte din ce in ce mai atractive, dar, cu toate acestea petrecem mult timp pe Facebook pentru a vorbi cu prietenii.

Inainte rasfoiam cartile de bucate, acum citim retete culinare pe web.

Cartile s-au transformat in Ebook-uri.

Pana la aparitia tabletelor grafice desenam pe hartie.

Mai rar sa petreci timp in laboratorul foto pentru a face manipulari ! Acum exista Photoshop si alte software-uri de editare foto.

Din lipsa de timp sau din comoditate, preferam de multe ori sa cumparam online produse IT, haine, cosmetice, carti…etc.

Ai un restaurant? Stiai ca multe persoane cauta online un restaurant aproape de locuinta sau ca analizeaza online ofertele restaurantelor pentru nunti si petreceri?

….si exemplele pot continua.

Statisticile Eurostat din 2010 arata ca 42% dintre gospodariile din Romania au acces la Internet acasa si 71% din populatia Romaniei foloseste in mod regulat Internetul.

3.847.600 de utilizatori romani folosesc Facebook!

World Wide Web se dezvolta cu pasi rapizi.

60seconds
Infographic by – Shanghai Web Designers


Este esential ca afacerea ta sa se regaseasca si pe Internet! Fie ca iti creezi un site de prezentare, fie ca iti construiesti si un magazine online sau, din motive financiare, iti muti cu totul afacerea online, trebuie sa fii la curent cu tot ce se intampla si trebuie sa stii cum sa iti faci afacerea cunoscuta!

In acest context, Marketingul Online (SEO, PPC, afiliere, promovare pe Facebook…etc) devine foarte important pentru afacerea ta!