Online Reputation Management

Daca un potential client cauta informatii despre firma dumneavoastra si gaseste mai multe pareri negative despre produsele sau serviciile dumneavoastra, pe bloguri sau forum-uri, acest lucru poate sa aiba un impact negativ puternic asupra vanzarilor. Noi va ajutam sa va protejati imaginea si, mai mult de atat, va ajutam sa construiti o imagine pozitiva, care sa atraga noi clienti !

gallery_1

Internetul nu uita niciodata! Odata rewiew-ul negativ postat pe internet, va ramane acolo pentru totdeauna, si cu cat ramane mai mult in topul rezultatelor, cu atat mai mult rau va va face.

Adevarul nu conteaza! Indiferent daca este adevarat sau nu ce se spune negativ despre firma dumneavoastra, acest lucru tot va va afecta imaginea. Stim prea bine ca oamenii se angajeaza mult mai mult intr-o discutie negativa (comenteaza, dau share pe bloguri, forumuri si retele sociale) decat intr-una pozitiva. In plus, oamenii tind sa retina mai ales experientele si informatiile negative.

De la Social Media pana la rezultatele organice pe Google, Online Reputation Management va ajuta ca altii sa vada compania dumneavoastra intr-o lumina buna!

Cu ce va ajutam?

–          Monitorizare comentarii si articole legate de compania si produsele sau serviciile dumneavoastra pe bloguri, forumuri, retele sociale. Monitorizam si analizam tot ceea ce se spune despre compania dumneavoastra in mediul online, de bine sau de rau. Cu ajutorul unor unelte free si cu plata, va tinem la curent cu tot ce se vorbeste despre dumneavoastra online! Va trimitem rapoarte saptamanale, lunare si trimestriale.

–          Monitorizam linkurile catre site-ul dumneavoastra, indiferent de sursa lor (site-uri, bloguri, forum-uri sau retele sociale).

–          Cum sa reactionezi in fata publicitatii negative? Analizam situatia, gasim motivul, stabilim daca merita sau nu un raspuns oficial sau daca este nevoie de vreo reactie de orice fel impotriva publicitatii negative si o folosim in avantajul dumneavoastra.

–          Va construim o imagine pozitiva: va sfatuim cum sa inspirati incredere potentialilor clienti prin intermediul site-ului dumneavoastra, va promovam imaginea in retele sociale si pe bloguri. Chiar daca dati dovada de profesionalism si oferiti produse de inalta calitate, la un moment dat se va gasi un client nemultumit sau cineva care va doreste raul. Construind o imagine pozitiva puternica veti reusi sa faceti fata cu succes publicitatii negative!