CONVERSII si ROI

slide_2Conversiile sunt prioritatea dumneavoastra nr. 1.

Da, este o afirmatie, nu o intrebare si nici un indemn. Stiti si stim prea bine ca un site care nu reuseste sa vanda serviciile sau produsele propuse, la nivelul dorit, are nevoie de un plan strategic de optimizare a conversiei.

Noi va ajutam sa atrageti, sa seduceti si sa fidelizati clientii!

SEO si Social Media sunt metode excelente de a aduce trafic pe site. Un specialist bun SEO va sti sa va aduca vizitatorii potriviti, pe pagina potrivita, pentru a creste conversia. Un specialist Social Media va sti sa va aduca cat mai multi fani. Dar, noi privim dincolo de aceste aspecte! Ne axam pe vanzari, pe transformarea vizitelor si a like-urilor in comenzi!

Multi clienti ne-au spus : “ OK, site-ul este bine pozitionat, dar totusi de ce nu vand mai mult ?”.

O mare parte din clienti cer sfaturi in privinta sloganelor, designului, modului de prezentare a serviciilor si a produselor.

Intelegem si anticipam nevoile clientilor! Tocmai de aceea, echipa noastra, formata din specialisti in Marketing Online, Marketing Traditional, Jurnalism, Web Design si Programare, s-a gandit sa-si puna cunostintele si creativitatea in practica prin propunerea acestui serviciu unic in Romania!

Planificare conversie si ROI

I. Stam de vorba si discutam despre nevoile si obiectivele dumneavoastra.

II. Facem cercetare online si offline. Venim cu exemple de strategii de succes din domeniul dumneavoastra de activitate si le adaptam impreuna.

III. Analizam concurenta si determinam care sunt cele mai bune strategii de urmat. Analiza concurentei se face la mai multe niveluri : SEO, popularitate online si offline, produse oferite, preturi practicate…etc.

IV. Analizam site-ul din toate punctele de vedere si va oferim sfaturi practice:

  • propuneri de design
  • propuneri de structura
  • “call to action”
  • texte targetate si atractive care sa vanda
  • diverse modificari pe site

V. Plan Social Media : blogging, PR, video marketing, Facebook. Analizam si propunem sfaturi practice si planuri detaliate pentru ca dumneavoastra sa puteti profita la maxim de aceste strategii de marketing. Veti afla cum puteti transforma vizitatorii din retelele sociale in clienti.

VI. Marketing Viral. De ce sa pierdeti mult timp si multi bani cu promovarea? Aflati cum ii puteti face pe altii sa vorbeasca despre afacerea dumneavoastra, intervenind doar indirect.

VII. Online Reputation

Daca un potential client cauta informatii despre firma dumneavoastra si gaseste mai multe pareri negative despre ea, acest lucru poate sa aiba un impact negativ puternic asupra vanzarilor tale. Noi va ajutam sa va protejati imaginea si mai mult de atat, va ajutam sa va construiti o imagine pozitiva, care sa atraga noi clienti.