Consultanta Marketing Online

Ce anume oferim in termeni de consultanta? Sintetic, urmatoarele:

1. O evaluare a concurentei – clientii nostri primesc o analiza preliminara detaliata intr-un document care explica pozitionarea concurentilor sai directi si justifica, drept urmare, pasii ce trebuie urmati pentru depasirea lor.

2. Un audit SEO detaliat tehnic pentru web site-ul tau – OSEOM Media va analiza in primul rand structura site-ului, modul de navigare al utilizatorilor si va usura accesul robotilor de cautare catre toate paginile site-ului.

3. Usability. Sugestii privind ameliorarea aspectului site-ului, reconfigurarea meniurilor, a paginilor si a elementelor principale de pe pagini.

4. Sugestii privind promovarea online – vom oferi si explica paleta de posibilitati de promovare in cele mai importante reviste, bloguri, ziare online (advertoriale seo), precum si retele Social Media, dar si posibilitatile de promovare prin Google Adwords, Email Marketing, Bannere sau Afiliere.

Pare o lista ametitor de mare? Este, de fapt, varianta prescurtata a lucrurilor care trebuie luate in seama in promovarea paginilor unui site. Noi va spunem ce anume trebuie modificat si mai ales cum.

We go the extra-mile: asistenta si consultanta fara compromisuri pe tot parcursul contractului

Serviciul nostru de consultanta nu se opreste la a livra si/sau implementa recomandarile. Iti oferim suport continuu si sfaturi pentru a ne asigura ca strategia este pusa in aplicare in mod corect si este de succes.

Avem aproape 12 ani experienta in furnizarea de consultanta SEO pentru toata paleta de companii care sunt prezente online, de la companii de top, pana la societati mici si mijlocii si persoane fizice.

In plus, la OSEOM nu credem in scurtaturi, onorarea pe fuga a comenzilor sau angajarea in practici de SEO black-hat sau indoielnice. Reputatia noastra a fost construita in ani de zile, echipa noastra lucrand personalizat pentru fiecare client, oricare ar fi bugetul acestuia.

Te-ai convins de potentialul site-ului tau si vrei sa-l promovezi? Inca nu esti convins si vrei mai multe detalii? Oricum ar fi, nu ezita sa ne contactezi!