advertoriale seo

Advertoriale

Advertoriale SEO la preturi accesibile!

Cauți noi metode de promovare pentru site-ul tău de prezentare sau pentru magazinul tău online? Îți punem la dispoziție mai multe site-uri și bloguri nișate pe domeniile fashion/frumusețe/sănătate/lifestyle/bio/ecologic/business/foto-video/ turism, pentru a-ți publica advertorialele SEO/articolele sponsorizate.

Advertorialele SEO sau articolele sponsorizate SEO sunt o metodă bună de a obține linkuri către site-ul tău și de a-ți promova afacerea online. Link-urile de pe site-uri de calitate, de încredere, cu autoritate și vechime în mediul online contribuie la îmbunătățirea poziției site-ului tău în paginile motorului de căutare Google.

Beneficiile advertorialelor:

 • SEO: ameliorarea poziționării paginilor site-ului pe cuvinte cheie relevante. Advertorialele vor conține linkuri către site-ul tău, inserate pe expresiile cheie pe care dorești să apari cât mai sus în Google. Site-urile și blogurile sunt foarte bune pentru backlinkuri în scopuri SEO, deoarece au vechime online, nu conțin texte copiate, nu conțin publicitate excesivă, sunt actualizate constant.
 • Brand awareness (promovarea brandului) și Reputație Online. Îți promovezi brandul și îți construiești o imagine bună online.
 • Expunere pe termen lung: advertorialele nu se șterg.
 • Generare directă de lead-uri/creșterea vânzărilor. 

Advertorialele publicate pe site-urile noastre îți aduc rezultate, deoarece:

– au articole originale (necopiate);

– au un raport excelent intre articole fără link și articole cu link (advertoriale);

– sunt actualizate constant;

– unele sunt nișate, aspect care contribuie la amplificarea efectului backlinkurilor;

– au vechime în mediul online.

Prețuri publicare advertoriale SEO:

Website / Blog Preț Publicare
Vechime Online Pagini indexate PA Nișă
biz-wizz.ro 80 lei   7 ani 751 29 afaceri, local, comunicate
blog-seo.ro 500 lei  10 ani 177 23 seo, marketing online,  programare, web design, social media, hosting, ppc
revista-presei.org 80 lei 7 ani si 3 luni 1430 34 știri
bio4beauty.ro 80 lei 11 ani 119 26 bio, eco, natural, mediu
bloggingthegreen.com 90 lei 8 ani 976 34 bio, eco, natural, protecția mediului
blogotainment.net 80 lei 9 ani 1100 30 divertisment
un1ka.com 90 lei 7 ani și 9 luni 720 35 revistă femei
ultimulgentleman.ro 90 lei 6 ani 11 luni 619 31 revistă bărbați
foto-portal.ro  70 lei 11 ani 11 luni 99 27 foto, video, artă
cricul.ro 90 lei 6 ani și 6 luni 658 34 auto, moto
destinatiiperfecte.ro 90 lei 6 ani si 9 luni 1180 31 turism
casadulce.casa 150 lei 3 ani si 7 luni 411 28 casă și grădină, bricolaj
alexhelp.org 120 lei 7 ani si 5 luni 1340 34 IT&C, internet
androidblogger.eu 120 lei 8 ani si 7 luni 1060 32 IT&C, internet
alizeea.info  100 lei 7 ani si 7 luni 355 15 generalist
amiralul.info 80 lei 8 ani si 6 luni 1950 35 generalist
lolzmonster.com 80 lei 8 ani 703 33 generalist
andreiblog.info 90 lei 11 ani 896 29 generalist
thefishjunkies.com 80 lei 7 ani si 4 luni 427 32 generalist

 

(Date actualizate în mai 2022)

Preturile de mai sus includ doar publicarea, nu și redactarea unui advertorial. 

Ofertă Pachete Advertoriale:

Pentru un pachet de minim 10 advertoriale publicate, aveți o reducere de preț de – 10%.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați sa ne contactați la adresa de e-mail:

consultantsem@gmail.com

 

Întrebări Frecvente

 • Oferiti factura?

Da, pentru pachetele de advertoriale achizitionate sau pentru orice alt serviciu SEO, va oferim factura.

 • Cat timp va ramane advertorialul publicat?

Advertorialele SEO publicate de noi vor ramane pe viata in arhiva site-urilor / blogurilor noastre.

 • Exista vreun risc de penalizare?

Nu. Site-urile noastre respecta regulamentul Google. Articolele postate pe site-urile si blogurile noastre sunt originale (necopiate) si nu trimit in mod excesiv linkuri catre alte site-uri. Site-urile si blogurile noastre au un raport bun intre articole fara link si articole cu link (advertoriale), sunt actualizate constant, sunt gazduite pe IP-uri diferite, au vechime online. Nu apelam la tehnici spam, precum schimb de linkuri excesiv, inscrieri automate in directoare web, backlinkuri de pe PBN-uri

 • Cum scriu un advertorial bun?

Ce nevoi acopera sau ce probleme rezolva produsele / serviciile pe care le oferiti? Ce dovezi (poze inainte-dupa, testimoniale, certificari) aveti despre calitatea si eficienta serviciului / produsului promovat? Scrieti despre asta si advertorialul va avea succes. Nu va recomandam sa traduceti articole de pe site-uri din alte tari, pentru ca astfel de advertoriale nu sunt prea eficiente.

 • Cum optimizez SEO advertorialul? Cate linkuri follow sa includ?

Repetati natural cuvintele cheie targetate in interiorul advertorialului. Scrieti un text structurat, de cel putin o pagina word. Orientativ, puteti include 1 link pentru un articol de o pagina word si 2-3 pentru un articol de doua pagini word. Inserati linkul pe o expresie cheie lunga (4-5 cuvinte) sau neutra (nume domeniu, click aici, vezi pret aici), pentru a evita supraoptimizarea. Daca nu stiti exact pe ce cuvant cheie sa inserati linkul, va vom ajuta noi, fara costuri suplimentare.

 • Ce Page Rank au site-urile pe care publicati advertoriale?

Page Rankul a fost eliminat de Google in 2013. Cele mai bune backlinkuri sunt cele obtinute de pe site-uri din acelasi domeniu de activitate, inserate in cadrul unui continut relevant pentru produsul / serviciul promovat. Cu un continut de calitate si cu backlinkuri de calitate veti castiga “increderea” motorului de cautare Google.

 • Ce este Page Authority?

Page Authority este un indicator creat de Moz, care prezice pe o scara de la 0 la 100 cat de bine se va clasa o pagina in Google. Este un scor orientativ, nu absolut. In mare parte, acest indicator arata cat de multe backlinkuri are un site. Page Authority nu este indicator de care Google tine cont. Va puteti orienta dupa PA pentru a alege site-urile in care publicati advertoriale.

 • Exista nise pentru care nu publicati advertoriale sau pentru care cereti mai mult?

Pretul este valabil pentru toata lumea. Nu conteaza marimea afacerii dvs. Insa, nu publicam advertoriale SEO pentru site-uri din domenii precum: videochat, pirataj, amanet, pseudostiinte, politica.

 • Cand isi fac efectul advertorialele?

Odata indexate de Google (2-5 zile), advertorialele SEO incep sa isi faca efectul. Veti observa treptat ca site-ul dvs. va urca pe Google.ro la cautarile cheie targetate in advertoriale. Va recomandam sa urmariti evolutia cuvintelor cheie targetate folosind navigarea privata. Mai sunt si alti factori externi, care nu tin de noi: optimizarea on-page a site-ului dvs., calitatea backlinkurilor anterioare sau concurenta cuvintelor cheie targetate. Va recomandam sa targetati in advertoriale cuvinte cheie cu un volum de cautare mic sau mediu, pentru rezultate rapide.

 • Ce trafic au site-urile?

Unele au sute de vizitatori unici pe luna, altele mii de vizitatori. Site-urile sunt bune pentru advertoriale in scopuri SEO (rankings), nu pentru trafic. Daca vreti trafic referral pe site, contactati agentiile de publicitate. Insa, bugetele vor fi de 100-200 ori mai mari decat preturile noastre. Si nici macar acestea nu va vor oferi garantii privind traficul.

 • Daca devin client fidel sau daca achizitionez multe advertoriale, mai scadeti preturile?

Oferta de preturi actuala este urmatoarea: Pentru un pachet de minim 10 advertoriale SEO publicate, aveti o reducere de pret de – 10%. In mod normal, unui client fidel i-am putea oferi preturi mai bune, insa, pe masura ce publicam o serie de advertoriale, noi trebuie sa venim cu de doua ori mai multe articole ne-publicitare, pentru a echilibra balanta. In caz contrar, advertorialele clientilor actuali si ale celor vechi nu vor mai avea acelasi efect. Spre deosebire de alte agentii care ofera advertoriale SEO pe site-uri pline de reclame, noi avem grija sa publicam constant articole ne-publicitare. Si, cum timpul inseamna bani, nu prea avem cum sa scadem preturile actuale, deja destul de mici.