Advertoriale

Advertoriale

Advertoriale SEO

 la preturi accesibile!

Cauți noi metode de promovare pentru site-ul tău de prezentare sau pentru magazinul tău online? Îți punem la dispoziție mai multe site-uri și bloguri nișate pe domeniile fashion/frumusețe/sănătate/lifestyle/culinar/nutriție/bio/ecologic/business/foto, pentru a-ți publica advertorialele SEO/articolele sponsorizate.

Advertorialele SEO sau articolele sponsorizate SEO sunt o metodă bună de a obține linkuri către site-ul tău și de a-ți promova afacerea online. Link-urile de pe site-uri de calitate, de încredere, cu autoritate și vechime în mediul online contribuie la îmbunătățirea poziției site-ului tău în paginile motorului de căutare Google.

              Beneficiile advertorialelor SEO:

 • SEO: ameliorarea poziționării paginilor site-ului pe cuvinte cheie relevante. Advertorialele vor conține linkuri către site-ul tău, inserate pe expresiile cheie pe care dorești să apari cât mai sus în Google. Site-urile și blogurile sunt foarte bune pentru backlinkuri în scopuri SEO, deoarece au vechime online, nu conțin texte copiate, nu conțin publicitate excesivă, sunt actualizate constant.
 • Brand awareness (promovarea brandului) și Reputație Online. Îți promovezi brandul și îți construiești o imagine bună online.
 • Expunere pe termen lung: advertorialele nu se șterg.
 • Generare directă de lead-uri/creșterea vânzărilor. 

Un advertorial publicat de noi care a adus conversii clientului.

Conversie adusa de un advertorial publicat de noi.

 • Advertorialele publicate pe site-urile noastre îți aduc rezultate, deoarece:

– au articole originale (necopiate);

– au un raport excelent intre articole fără link și articole cu link (advertoriale);

– sunt actualizate constant;

– unele sunt nișate, aspect care contribuie la amplificarea efectului backlinkurilor;

– au vechime în mediul online.

Preț publicare advertoriale SEO pe site-urile și blogurile noastre:

(vizualizează tabelul complet pe Desktop)

Website / Blog Preț Publicare
Vechime Online Pagini indexate PA Nișă
biz-wizz.ro 80 lei 5 ani și 10 luni 985 17

 

afaceri, local, comunicate
revista-presei.org 80 lei 5 ani si 4 luni 1060 32

 

știri
bio4beauty.ro 70 lei 7 ani si 7 luni 241 11

 

bio, eco, natural
bloggingthegreen.com 90 lei 4 ani si 7 luni 1140 32

 

bio, eco, natural, protecția mediului
un1ka.com 90 lei 6 ani și 3 luni 1030 31 revistă femei
ultimulgentleman.ro 90 lei 5 ani 5 luni 785 30 revistă bărbați
foto-portal.ro  70 lei 7 ani 4 luni 122 11 foto, video, artă
cricul.ro 90 lei 4 ani și 9 luni 871 32 auto, moto
destinatiiperfecte.ro 90 lei 5 ani 686 29 turism
casadulce.casa 100 lei 3 ani si 7 luni 402 26 casă și grădină, bricolaj
alexhelp.org 100 lei 13 ani si 7 luni 805 31 IT&C, internet
androidblogger.eu 100 lei 8 ani si 7 luni 868 32 IT&C, internet
top5hints.wordpress.com  60 lei 6 ani si 7 luni 320 15 generalist
amiralul.info 80 lei 8 ani si 6 luni 1190 34 generalist
lolzmonster.com 80 lei 7 ani si 6 luni 710 30 generalist
andreiblog.info 90 lei 11 ani si 7 luni 1220 27 generalist
thefishjunkies.com 80 lei 5 ani si 7 luni 605 28 generalist
blogotainment.net 70 lei 9 ani si 7 luni 1140 30 divertisment

(Date actualizate în ianuarie 2021)

Preturile de mai sus includ doar publicarea, nu și redactarea unui advertorial. 

 

Preturile de mai sus includ doar publicarea, nu și redactarea unui advertorial. 

Vezi preturile pentru redactarea de articole si texte SEO aici.

Ofertă Pachete Advertoriale:

Pentru un pachet de minim 10 advertoriale publicate, aveți o reducere de preț de – 10%.

Exemple de advertoriale și texte SEO redactate de noi:

 • https://ziare.com/scoala/cursuri/de-la-ce-varsta-sa-invete-copiii-limba-engleza-1599867
 • https://ziare.com/scoala/cursuri/mediul-online-si-stilurile-de-invatare-ale-limbii-engleze-1608634
 • https://informateca.ro/nu-face-aceasta-greseala-atunci-cand-iti-alegi-tigla-metalica-pentru-acoperis/
 • https://www.vinca.ro/blog/nou-mese-cafea-gradina-terasa-bistro.html
 • https://www.bacau.net/cutitul-il-vei-strica-dar-blatul-de-bucatarie-din-granit-ba/
 • https://www.ele.ro/estetica/stiri-estetica/estetica-dentara-cum-ajungi-sa-ai-zambet-de-hollywood–63539

Pentru mai multe detalii, nu ezitați sa ne contactați la adresa de e-mail:

consultantsem@gmail.com

Întrebări Frecvente

Da, pentru pachetele de advertoriale achizitionate sau pentru orice alt serviciu SEO, va oferim factura.
Advertorialele publicate de noi vor ramane pe viata in arhiva site-urilor / blogurilor noastre.
Nu. Site-urile noastre respecta regulamentul Google. Articolele postate pe site-urile si blogurile noastre sunt originale (necopiate) si nu trimit in mod excesiv linkuri catre alte site-uri. Site-urile si blogurile noastre au  un raport bun intre articole fara link si articole cu link (advertoriale), sunt actualizate constant, sunt gazduite pe IP-uri diferite, au vechime online. Nu apelam la tehnici spam, precum schimb de linkuri excesiv, inscrieri automate in directoare web, backlinkuri de pe PBN-uri
Ce nevoi acopera sau ce probleme rezolva produsele / serviciile pe care le oferiti? Ce dovezi (poze inainte-dupa, testimoniale, certificari) aveti despre calitatea si eficienta serviciului / produsului promovat?  Scrieti despre asta si advertorialul va avea succes. Nu va recomandam sa traduceti articole de pe site-uri din alte tari, pentru ca astfel de advertoriale nu sunt prea eficiente.
Repetati natural cuvintele cheie targetate in interiorul advertorialului. Scrieti un text structurat, de cel putin o pagina word. Orientativ, puteti include 1 link pentru un articol de o pagina word si 2-3 pentru un articol de doua pagini word. Inserati linkul pe o expresie cheie lunga (4-5 cuvinte) sau neutra (nume domeniu, click aici, vezi pret aici), pentru a evita supraoptimizarea. Daca nu stiti exact pe ce cuvant cheie sa inserati linkul, va vom ajuta noi, fara costuri suplimentare.
Page Rankul a fost eliminat de Google in 2013. Cele mai bune backlinkuri sunt cele obtinute de pe site-uri din acelasi domeniu de activitate, inserate in cadrul unui continut relevant pentru produsul / serviciul promovat. Cu un continut de calitate si cu backlinkuri de calitate veti castiga “increderea” motorului de cautare Google. 
Page Authority este un indicator creat de Moz, care prezice pe o scara de la 0 la 100 cat de bine se va clasa o pagina in Google. Este un scor orientativ, nu absolut. In mare parte, acest indicator arata cat de multe backlinkuri are un site.  Page Authority  nu este indicator de care Google tine cont. Va puteti orienta dupa PA pentru a alege site-urile in care publicati advertoriale. 
Pretul este valabil pentru toata lumea. Nu conteaza marimea afacerii dvs.  Insa, nu publicam advertoriale SEO pentru site-uri din domenii precum: videochat, pirataj, amanet, pseudostiinte, politica.
Odata indexate de Google (2-5 zile), advertorialele incep sa isi faca efectul. Veti observa treptat ca site-ul dvs. va urca pe Google.ro la cautarile cheie targetate in advertoriale. Va recomandam sa urmariti evolutia cuvintelor cheie targetate folosind navigarea privata. Mai sunt si alti factori externi, care nu tin de noi: optimizarea on-page a site-ului dvs., calitatea backlinkurilor anterioare sau concurenta cuvintelor cheie targetate. Va recomandam sa targetati in advertoriale cuvinte cheie cu un volum de cautare mic sau mediu, pentru rezultate rapide.
Unele au sute de vizitatori unici pe luna, altele mii de vizitatori. Site-urile sunt bune pentru advertoriale in scopuri seo (rankings), nu pentru trafic. Daca vreti trafic referral pe site, contactati agentiile de publicitate. Insa, bugetele vor fi de 100-200 ori mai mari decat preturile noastre. Si nici macar acestea nu va vor oferi garantii privind traficul.
Oferta de pret actuala este urmatoarea: Pentru un pachet de minim 10 advertoriale SEO publicate, aveti o reducere de pret de – 10%. In mod normal, unui client fidel i-am putea oferi preturi mai bune, insa, pe masura ce publicam o serie de advertoriale, noi trebuie sa venim cu de doua ori mai multe articole ne-publicitare, pentru a echilibra balanta. In caz contrar, advertorialele clientilor actuali si ale celor vechi nu vor mai avea acelasi efect. Spre deosebire de alte agentii care ofera advertoriale SEO pe site-uri pline de reclame, noi avem grija sa publicam constant articole ne-publicitare. Si, cum timpul inseamna bani, nu prea avem cum sa scadem preturile actuale, deja destul de mici.

Save

Save

Save

Save

Save

Save