Despre noi

cateva cuvinte despre noi

OSEOM MEDIA SRL va propune servicii SEO complete. Echipa noastra este formata din specialisti cu experienta si rezultate dovedite in Marketing Online.

De ce sa ne alegi pe noi?

  • Experienta notabila in SEO: 12 ani. Consulta CV-ul Expertului nostru in SEO aici: https://www.linkedin.com/in/alinaorel/
  • Raport lunar de activitate. Stii pentru ce platesti.
  • Transparenta. La noi nu exista „secrete ale meseriei”.
  • Calitate inalta a strategiei SEO off-site. Risc zero de penalizare Google. Nu apelam la tehnici indoielnice (automatizari, ferme de linkuri, directoare web). Asiguram un context relevant prin publicarea de advertoriale si comunicate pe site-uri relevante, cu un raport echilibrat intre articole sponsorizate si fara, si care, pe langa rolul SEO, contribuie la brand awareness si conversii.
  • Promitem putin si incercam sa livram peste asteptari.

Contacteaza-ne chiar acum!

alina orel consultant seoIa legatura cu Alina, via e-mail

consultantsem@gmail.com

pentru a primi o oferta SEO personalizata.

Ce facem

1 SEO

 Specialistii SEO profesionisti cunosc comportamentul motoarelor de cautare si stiu ce modificari trebuie sa faca pe un site pentru ca acesta sa creasca in clasament. In esenta, SEO atrage doar vizite si vizitatori targetati. Un banner plasat pe un site poate atrage vizite de la persoane care nu sunt neaparat interesate de domeniul respectiv. In schimb, atunci cand o persoana cauta pe Google un anumit cuvant, intentia este clara. Fie ca vrea sa obtina o informatie, fie ca vrea sa cumpere ceva, un utilizator care cauta pe Google o expresie si ajunge pe site-ul tau, este cu adevarat interesat de acel lucru.

2 Promovare online

Advertorialele sau articolele sponsorizate/articole platite sunt o metoda buna de a obtine linkuri catre site-ul tau si de a-ti promova afacerea online. Link-urile de pe site-uri de calitate, de incredere, cu autoritate si vechime in mediul online contribuie la imbunatarirea pozitiei site-ului tau in paginile motorului de cautare Google. Ne axam si pe conversii. Advertorialele si review-urile sunt concepute si pentru a aduce conversii si reputatie afacerii dvs. Detinem site-uri cu mii si zeci de mii de vizitatori unici pe luna.

3 Conversii

Privim dincolo de vizite si pozitii ale cuvintelor cheie. Ne axam pe vanzari, pe transformarea vizitelor in conversii (vanzari, cereri de oferta, abonare newsletter…etc.). Oferim sfaturi de usability, recomandari copywriting si blogging, optimizarea ratei de conversiei pentru site-urile e-commerce...