Categorii
Dictionar SEO

Dictionar SEO litera I

dictionar seo litera IContinuam seria de articole “Dictionar SEO” cu litera  I:

Index
In terminologia SEO, index este baza de date a motorului de căutare. Acesta conține toate informațiile pe care crewler-ele le-au identificat, în special copii ale paginilor World Wide Web. Atunci când un utilizator efectuează o interogare, motorul de căutare utilizează pagini indexate și algoritmul stabilit pentru a oferi un clasament al celor mai relevante pagini. În cazul unui director web, indexul este format din titluri și rezumate ale site-urilor înregistrate care au fost clasificate de către redactori.

Poziționare în Google la căutări cheie:

Număr de pagini indexate în Google:

Inbound Links
De asemenea cunoscute ca backlinks, inbound links sunt toate link-urile de pe alte site-uri care conduc utilizatorii care dau clic pe ele către site-ul dvs. Link-urile Inbound pot îmbunătăți în mod semnificativ poziționarea site-ului dvs., în special în cazul în care conțin cuvinte cheie relevante pentru site-ul dvs. și sunt situate pe site-uri cu popularitate si vechime online mare.

Internet Marketing
Marketingul pe Internet consta in folosirea internetului pentru a face publicitate sau, cu alte cuvinte, pentru a comunica și a vinde bunuri și servicii.

De Alina Orel

Expert SEO - 12 ani experienta in SEO & Marketing Online.
Expertiza: SEO, E-commerce, SEO copywriting, Conversion Rate Optimization, Usability. Alte abilitati: WordPress, creare site WordPress, Social Media. Profil LinkedIn