Dictionar SEO litera B

dictionar seo litera B

Backlinks

Backlinks sunt toate linkurile de pe alte site-uri care directioneaza utilizatorii care fac clic pe ele catre site-ul dvs. Backlink-urile pot imbunatati in mod semnificativ clasamentul site-ului dvs. in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare, in special in cazul in care contin cuvinte cheie/Anchor Text relevante pentru site-ul si sunt trimise de pe site-uri cu Page Rank mare.

Pentru mai multe detalii de despre backlinkuri va invit sa cititi postarea “Cum sa obtii backlinkuri”.

Banare/blacklistare

Termenul Banare sau blacklistare (lista neagra) se refera la un site care a fost eliminat din paginile unui motor de cautare, de obicei, din cauza angajarii in Black Hat SEO.

Banner publicitar

Un banner publicitar este o reclama dreptunghiulara grafica. Bannerele publicitare sunt una dintre cele mai frecvente forme de publicitate online. Dimensiunile lor variaza, dar cele mai multe ori masoara 468 pixeli latime pe 60 pixeli inaltime. Daca dati click pe un banner publicitar, acesta va va directiona catre site-ul web al firmei careia i se face publcitate.

Black Hat SEO

Black Hat SEO este termenul folosit pentru tehnici de optimizare care nu respecta regulile motorului de cautare si au ca scop manipularea rankingului. Black Hat SEO include Cloaking, Spam, text ascuns…etc. In cazul in care un motor de cautare descopera un site angajat in Black Hat SEO, acesta il va elimina din paginile de rezultate.